A.B.S. Factoring dogodek 2019 - napovednik: rezervirajte si čas 5.9.2019 ob 16:00 uri in pridite v Kristalno palačo!

A.B.S. Factoring dogodek 2019 – napovednik: Letni dogodek Skupine A.B.S. je osrednji slovenski faktorinški dogodek, ki ga v sodelovanju s podjetjem Planet GV, letos organiziramo že tretjič.  Vsako leto se lahko pohvalimo z večjo udeležbo, kar dokazuje, da so teme zanimive in koristne. Trudimo se, da posredujemo najnovejše usmeritve v naši panogi. S svojo strokovnostjo in dolgoletnimi izkušnjami pomagamo predvsem srednjim in malim podjetjem pri svoji rasti, prav tako pa se zavzemamo za razvoj slovenskega izvoza.

Na letošnji dogodek smo med drugim povabili regionalnega direktorja združenja FCI, ki bo predstavil trenutne trende in razvoj industrije. S partnerji pa se bomo pogovarjali o uspešnih zgodbah in pametnih rešitvah.  Na koncu bomo dogodek zaključili ob neprecenljivem druženju, navezovanju stikov in ustvarjanju novih poslovnih priložnosti.

A.B.S. Factoring dogodek 2019 – napovednik

Vabljeni vsi, ki v svojem podjetju odločate in skrbite za stabilnost, razvoj in rast poslovanja, finance ter likvidnost in upravljanje terjatev. Prav tako dobrodošli tudi naši partnerji in dobavitelji.

V svojem koledarju si označite četrtek, 5.9.2019 , 16:00, Kristalna palača in se prijavite tukaj.

Podroben program sledi v avgustu.