A.B.S. Factoring letno poročilo 2018 že na voljo - v lanskem letu smo za 91% povečali promet

Poslovanje A.B.S. Factoring d.o.o. v letu 2018

Naše stranke ugotavljajo, da izzivi na konkurenčnih trgih zahtevajo napredne finančne rešitve, med katerimi se storitve faktoringa A.B.S. Factoring izkažejo za učinkovite in uspešne. To potrjuje A.B.S. Factoring letno poročilo 2018, ki navaja za dobrih 91% večji promet v primerjavi s prejšnjim letom, uspešno poslovanje podjetja pa odmeva tudi v drugih zapisih.

Uspešno poslovanje v letu 2018 je preseglo pričakovanja, odlične rezultate dela pa opažamo na praktično vseh področjih, ki jih spremljamo. Celotni faktoring promet je z dobrih 69 milijonov evrov v letu 2017 poskočil na dobrih 133 milijonov evrov v letu 2018. Zelo vzpodbudni pa so tudi trendi znotraj razčlenitve faktoring prometa. Predvsem pri mednarodnem faktoringu, ki predstavlja večino našega prometa – na tem področju smo zabeležili skoraj 150% rast! Med kazalniki uspešnega poslovanja lahko izpostavimo še višanje števila strank in višanje deleža portfejlskega faktoringa, kar pomeni, da stranke naše uspehe prepoznavajo in našim storitvam zaupajo. Ravno zato ponuja statistika poleg konkretnih opredelitev rasti prometa tudi obetaven vpogled v prihodnost poslovanja na slovenskem trgu.

A.B.S. Factoring napreden in zanesljiv ponudnik faktoring storitev v Sloveniji

Letno poročilo 2018 potrjuje, da smo se uspeli uveljaviti kot zanesljiv in zaupanja vreden ponudnik naprednih finančnih storitev. V tem segmentu je A.B.S. Factoring priljubljena izbira, ki izstopa iz palete konkurenčnih ponudnikov. Kot alternativa se predstavljajo banke, ki ponujajo odkup terjatev. Vendar pa te v resnici ne pokrivajo istega segmenta – ponudba faktoringa s popolno storitvijo je za večino interesentov veliko ustreznejša izbira, pri bankah pa ne bodo dobili vseh storitev, ki jih potrebujejo. A.B.S. Factoring poleg odkupa oziroma financiranja terjatev namreč prevzema tudi tveganje v primeru zamud in neplačil kupcev. Poleg tega poskrbimo za celovito upravljanje terjatev pri rednem poslovanju. Ponudbo učinkovitih finančnih storitev nadgradimo z osebnim pristopom, prilagodljivostjo in odlično odzivnostjo. Na temelju teh prednosti in obetavnih poslovnih rezultatov iz leta 2018 lahko z optimizmom zastavimo nove smernice za poslovanje v prihodnje!

A.B.S. Factoring je zanesljiv in stabilen ponudnik faktoring storitev. Trend uspešnega poslovanja bomo v sodelovanju z zvestimi in novimi strankami ter mnogimi partnerji v prihodnje vzdrževali, pri tem pa nameravamo izkoristiti tudi pozitivne gospodarske kazalnike, ki napovedujejo ugodno poslovno okolje tudi v prihodnjem letu.

Veseli nas, da naše stranke in partnerji prepoznavajo uspešnost in zanesljivost podjetja A.B.S. Factoring. Posebej veseli pa smo, da je vest o zanesljivih in uspešnih finančnih storitvah dosegla tudi širšo javnost. Za to so zaslužni mediji, ki budno sledijo poslovanju glavnih ponudnikov tudi v segmentu naše dejavnosti. Med drugim smo prednosti naše ponudbe izpostavili tudi v intervjuju za priznani časnik Finance, se pa podjetje tudi sicer predstavlja v uglednih medijih in je široko prisotno v strokovni javnosti.

A.B.S. Factoring letno poročilo 2018 predstavlja vse podrobnosti o našem poslovanju v preteklem letu. Ti podatki so informativni in dovolj pregledno predstavljeni, da lahko vsak bralec hitro oceni uspešnost našega poslovanja, ne da bi moral brskati po obsežnih podatkovnih tabelah ali pa se zanašati na poročila iz druge roke. Verjamemo pa, da bomo uspešnost našega poslovanja še naprej dokazovali tudi z uspešnimi finančnimi storitvami!

Preberite A.B.S. letno poročilo 2018!