EURINCASSO storitve izterjave terjatev v tujini, na voljo tudi v Sloveniji

V preteklem letu se je večkrat izkazalo, kako je pomembno, da se skrbno spremlja poslovanje svojih kupcev in redno opominja ob morebitnih zamudah. V večini primerov se izkaže, da so likvidnostne težave prehodne in se jih da s pomočjo faktoringa enostavno premostiti, tudi v tako zahtevnih časih, kot je bilo lansko leto. Žal pa se tudi zgodi, da je edina možnost izterjava zapadlega dolga. Našim strankam v sklopu storitve faktoringa nudimo tudi upravljanje in izterjavo terjatev po celem svetu. Ko gre za tuje dolžnike se poslužujemo predvsem storitev avstrijske družbe EURINCASSO GmbH, ki je del Skupine A.B.S. Odlikuje jih dolgoletna tradicija, strokovnost, učinkovitost in hitra odzivnost. Na voljo pa so tudi zunanjim strankam, tako da bomo z veseljem vzpostavili stik in vas priporočili, v kolikor imate potrebe po njihovih storitvah. Preko njihovih lokalnih partnerjev, omogočajo storitve izterjave praktično za vse države sveta. Več informacij o družbi in njihovih storitvah najdete tudi na njihovi spletni strani.

Izkušnje kažejo, da se uspešnost izterjave znižuje s starostjo terjatve. Dlje kot se čaka z začetkom izterjave, manjša je verjetnost, da bo terjatev poplačana. In druga pomembna informacija, izterjava je mnogo učinkovitejša, če se jo zaupa zunanjim strokovnjakom. Zato, ne čakajte, da vaš dolžnik preveč zamuja s plačili in zaide v prehude težave. Raje pravočasno kontaktirajte specializiranega partnerja. EURINCASSO GmbH je naša izbira, predlagamo vam, da je tudi vaša!

Za premostitev težkega obdobja pa lahko vašemu kupcu predlagate tudi faktoring, saj bo s prodajo terjatev do svojih kupcev, lahko hitreje prišel do denarja, s tem pa bo hitrejše tudi poplačilo dolga, ki ga ima do vas. Za vsa vprašanja, ki bi jih kupec imel, nas lahko kontaktira preko obrazca, večino informacij pa si lahko sam pridobi tudi na naši spletni strani A.B.S. Factoring.