A.B.S. Factoring dogodek 2020 - napovednik:
Dragi poslovni partnerji rezervirajte si čas 2.9.2020 ob 16. uri. Dobimo se v Kristalni palači!

Verjamemo, da ste že naveličani raznih video konferenc, webinarjev in drugih virtualnih druženj. Želja po osebnem druženju je prisotna v vseh nas in tako se kljub ponovnem uvajanju strožjih ukrepov združevanja zaradi corona virusa nismo odrekli organizaciji našega tradicionalnega letnega dogodka. Potrudili se bomo, da se septembra vidimo v živo.

Za tokratni dogodek, ki bo že 4. po vrsti, za rdečo nit načrtujemo optimističen pogled na naša življenja v prihodnosti, tako osebno kot poslovno. Med drugim bo svojo novo knjigo, ki je prva monografija o faktoringu v slovenskem jeziku,  predstavil dr. Miran Jus in poudaril pomen te storitve in njene vedno večje vloge v slovenskem gospodarstvu.

Kot vedno pa bomo tudi tokrat dogodek nadaljevali ob druženju v sproščenem vzdušju na terasi Kristalne palače. Seveda brez dobre hrane, pijače in smeha ne bo šlo. Kot pravi pregovor: 3 skrivnosti življenja so: Jej dobro, živi preprosto in se pogosto smej. S faktoringom pri A.B.S. je vsakodnevno življenje mnogo bolj preprosto, vsaj enkrat na leto pa poskrbimo tudi za dobro hrano in smeh.

A.B.S. Factoring dogodek 2020 – napovednik:

Že sedaj si označite v svojem koledarju sredo, 2. septembra ob 16.00 – dogodek A.B.S. v Kristalni palači.

Veselimo se vaše udeležbe in prijave TUKAJ.

 

Podroben program dogodka sledi v avgustu.

Utrinki iz lanskega dogodka.