Posodobljen Partner portal

Naše storitve želimo strankam čim bolje prilagoditi, nadgraditi njihovo uporabno vrednost ter jih dopolniti v tistih malenkostih, ki se morda izkažejo za pomanjkljive.

S temi načeli v mislih smo pristopili tudi k posodobitvi partnerskega portala, ki predstavlja velik korak naprej na področju medsebojnega sodelovanja in vodenja naših storitev.

Novi Partner portal je do potankosti prilagojen potrebam strank, hkrati pa olajša tudi delo in na ta način zagotavlja učinkovitejše in uspešnejše opravljanje storitev.

Partner portal prinaša digitalizirane poslovne procese za lažjo in cenejšo komunikacijo

Posodobljeni Partner portal združuje številne lastnosti, ki jih bodo uporabniki prepoznali kot velike prednosti pri poslovanju s ponudnikom faktoring storitev.

Predvsem je to korak v smeri poenostavitve poslovnih procesov, s tem da je obojestransko sodelovanje na ta način tudi učinkovitejše. Zdaj bo sodelovanje še lažje in uspešnejše. V veliki meri smo opravke preselili na splet. To omogoča bistveno hitrejšo in lažjo komunikacijo, hkrati pa ne zahteva papirja in drugih materialov, tako pa zniža tudi stroške.

Preko prenovljenega Partner portala brez zamude delimo vso dokumentacijo, ki smo jo prej pošiljali po pošti. Na ta način imajo uporabniki takojšen dostop do novih dokumentov in podroben vpogled v vse informacije, ki so relevantne v sklopu naših storitev. Za stranke je to zelo dobrodošlo. Z učinkovitejšo komunikacijo in takojšnjim prenosom pomembnih informacij pa je tudi naše delo lažje in bolj uspešno.

Takoj se lahko odzovemo na morebitne spremembe in se s strankami uskladimo glede specifik v medsebojnem poslovnem razmerju.

Enostavna navigacija po storitvah in preglednost dokumentov

Vemo, da je lahko za podjetnike navigacija po storitvah finančnih strokovnjakov precej negotova in zahtevna. Zato želimo postopke na tem področju kar se da poenostaviti. Partner portal smo v A.B.S. Factoring d.o.o. zasnovali tako, da je do uporabnika čim bolj prijazen.

V prvi vrsti služi deljenju pomembne dokumentacije, ki je enostavno dostopna in pregledno predstavljena. Ob objavi dokumentacije v partnerskem sistemu dobi uporabnik kar na e-poštni naslov obvestilo in povezavo, preko katere lahko v trenutku dostopa do objavljenega dokumenta. Tako da bo lažje slediti vsem pomembnim novostim in spremembam. Seveda je možno v Partner portal pokukati 24 ur na dan. Vedno bo na voljo pregleden seznam dokumentov, ki jih uporabnik lahko enostavno razvršča po skupinah in datumu, priročne so tudi funkcije iskanja dokumentov v seznamu. Vse to je možno zdaj opraviti kar preko spletnega brskalnika!

Hitra odzivnost in najboljša podpora strankam brez birokracije

Ker pri storitvah faktoringa veliko šteje tudi odzivnost in prilagodljivost, bomo s pomočjo učinkovitega sistema strankam zagotovili še boljšo izkušnjo in prepričljivejše rezultate.

Funkcionalnosti samega sistema dopolnjujemo z izpopolnjeno podporo strankam tudi na drugih področjih, za to bodo v največji meri poskrbeli skrbniki strank, ki so vedno na voljo. V končni fazi ciljamo na to, da birokracijo in vse opravke z dokumentacijo za stranke čim bolj poenostavimo. S tem podjetnike razbremenimo in jim omogočimo uspešno opravljanje primarne dejavnosti, pri faktoringu pa za vse potrebno poskrbimo mi.

Hkrati se s prehodom na nov sistem pokažejo tudi drugi dobrodošli učinki. Z brezpapirnim poslovanjem smo bolj ekološki, porabljamo bistveno manj papirja in na ta način ne obremenjujemo okolja. Poleg tega tudi znižamo stroške in izboljšamo učinkovitost poslovanja.

Vse prednosti in novosti posodobljenega portala so nekatere stranke že preizkusile in so z novo rešitvijo zelo zadovoljne.

Preizkusite jo tudi Vi!