Partnerji, s katerimi skupaj uresničujemo vaš uspeh.

Partnerji so ključ do uspeha. Zahvaljujoč široki mednarodni mreži partnerjev vam lahko v A.B.S. Factoring ponudimo prilagojene celovite storitve finančnega svetovanja in upravljanja denarnih tokov. Skupaj z vami in s svojimi partnerji lahko oblikujemo prilagojene rešitve. Pri tem kar najbolje izkoristimo prednosti strokovnih kompetenc in bogatih izkušenj naše ekipe ter strokovnjakov, s katerimi sodelujemo.
V našo partnersko mrežo so vključene banke, zavarovalnice, finančni in davčni svetovalci, računovodski servisi, stečajni upravitelji, odvetniki, revizorji, in agencije, ki se ukvarjajo z izterjavo zapadlih terjatev. Zavedamo se, da ima vsako podjetje in vsako poslovno okolje specifične značilnosti in potrebe. Prav zato je razvejana mreža finančnih strokovnjakov tako učinkovita pri zagotavljanju prilagojenih in uspešnih rešitev za finance in poslovanje vašega podjetja.
Ne nudimo vam torej le svojih storitev, temveč s svojimi partnerji oblikujemo celovito rešitev, prilagojeno vašim potrebam in ciljem. Tudi rezultati so, zahvaljujoč učinkovitemu sodelovanju z zunanjimi strokovnjaki, prepričljivi in privlačni za naše stranke.

postanite naš partner

Naši partnerji:

A.B.S. Factoring d.o.o.- dobro vpeti v mednarodno poslovno skupnost

 

 

Kontaktni obrazec

Dodatne informacije o varstvu podatkov so na voljo tukaj.

* Obvezna navedba