Zaposlitev v A.B.S. Factoring d.o.o.

Zaposlitev v A.B.S. Factoring d.o.o. vam prinaša karierni, poklicni in osebnostni razvoj. Kot uspešno podjetje z lokacijami v Nemčiji, Avstriji, Švici, na Švedskem in v Sloveniji smo del največje zasebne (nebančne) faktoring skupine v EU, ki svojim zaposlenim omogoča delo v mednarodnem poslovnem okolju ter redno izmenjavo znanj v Skupini A.B.S., v okviru FCI ter drugje. Smo pomemben partner predvsem malih in srednjih podjetij v državah DACH (Nemčija, Avstrija, Švica), Skandinaviji in Sloveniji.

Zakaj bi se zaposlili pri nas?

V zaupanja vrednem, ambicioznem in prijetnem kolektivu se boste srečali z novimi zanimivimi izzivi. Naše podjejte je idealno okolje za vašo osebnostno in strokovno napredovanje.
Naše pomembne vrednote so strokovnost, zaupanje in dobri odnosi med sodelavci. V našem kolektivu se boste srečali z mednarodnimi izzivi in zanimivi nalogami. Naše podjetje je odlična priložnost za vašo strokovno in zasebno rast, saj boste dobili priložnost, da bodo vaše odgovornosti, plača in kompetence rasle skupaj z našimi strankami.

Prosta delovna mesta v A.B.S. Factoring d.o.o. Imate kompetence in vas zanima zaposlitev pri nas?

Cenimo samoiniciativnost! Če menite, da lahko doprinesete k uspehu našega podjetja, nam pošljite svojo ponudbo (CV, motivacijsko pismo), tudi če trenutno ni razpisanega prostega delovnega mesta. Na vsako sporočilo boste z naše strani dobili odgovor. Primerne kandidate najkasneje v roku 2- 3 tednov pokličemo oziroma čim prej povabimo na pogovor!

Naslov:
A.B.S.Factoring d.o.o.
Katja Tomc, vodja področja faktoring operative
Vilharjeva 29
1000 Ljubljana
Tel: +386 1 230 64 80

Ali pišite e-mail
katja.tomc@abs-factoring.si