Poslanstvo A.B.S. Factoring d.o.o.

A.B.S. Factoring želi kot vodilni neodvisni ponudnik storitev faktoringa v Sloveniji sooblikovati mednarodno uspešno poslovno okolje in odpirati nove poslovne priložnosti za svoje stranke. Poslanstvo A.B.S. Factoring sledi tej viziji in cilja predvsem na mala in srednje velika podjetja. Njim želimo s financiranjem, upravljanjem terjatev in prevzemom kreditnega tveganja neplačila kupcev zagotoviti kar najboljše pogoje za poslovni razvoj. Zvesto sledimo vrednotam, s katerimi smo se uveljavili na vodilnem položaju med zasebnimi (nebančnimi) ponudniki faktoringa v večini držav, v katerih je Skupina A.B.S. prisotna.

Dolgoročen, partnerski in zaupen odnos do strank

Stremimo k temu, da svojim partnerjem ponudimo več kot le svoje finančne storitve. Prevzamemo vlogo zaupnega svetovalca, ki v partnerskem poslovnem odnosu s strokovnimi kompetencami in dolgoletnimi izkušnjami odgovarja na vse izzive, s katerimi se srečuje vaše podjetje. Partnerski odnos do naših strank je za nas zelo pomemben, zato vsakemu partnerju namenimo strokovnega sodelavca, ki redno skrbi za naše partnerstvo in izvajanje naših storitev skladno z vašimi visokimi pričakovanji.

Naše vrednote in sodelovanje v ekipi

Od vseh naših zaposlenih seveda pričakujemo visoko stopnjo strokovne usposobljenosti. Pomembno pa je tudi to, da so se pripravljeni naši strokovnjaki vsakemu opravilu posvetiti z visoko stopnjo predanosti in odgovornosti. Tako so tudi predanost, odgovornost, intuicija, zagon in ekipni duh pomemben del identitete naše ekipe. Ko usklajeno sodelujemo z našimi strankami in partnerji, se poglobijo tudi vezi med sodelavci. V A.B.S. Factoring d.o.o. je trenutno 12 zaposlenih, medtem ko je število zaposlenih v Skupini A.B.S. večje od 100 ter se redno povečuje, skladno z uspešnim poslovanjem in pridobivanjem novih partnerjev.

Vrednote in ekipa A.B.S. Factoring

Naš odnos do ljudi in okolja

Spodbujamo odprt partnerski odnos do strank in sodelavcev, svojo pozornost pa namenjamo tudi okolju. Zavedamo se, da negospodarno ravnanje z naravnimi viri vodi v pomanjkanje nekaterih dobrin v prihodnje. V letu 2018 smo skladno s predlogi zaposlenih in naših partnerjev večji del naših procesov začeli izvajati brez papirja (A.B.S. portal) ter s tem zmanjšali tudi uporabo poslovnih in arhivskih prostorov.

Kontaktni obrazec

Dodatne informacije o varstvu podatkov so na voljo tukaj.

* Obvezna navedba